Ирма Нишић / - SD
30/05/2023 u 11:23 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Nišić: Vratićemo Crnu Goru na put sigurnosti, međuvjerskog i međuetničkog sklada

Ona je naglasila da je izborni program koalicije Zajedno realno ostvariv, te da će se njegovom realizacijom postići bolji život građana širom Crne Gore

Direktorica Socijaldemokrata Crne Gore (SD) i kandidatkinja za poslanicu na koalicionoj listi Zajedno Irma Nišić obraćajući se građankama i građanima Petnjice kazala je da koalicija liste na kojoj se nalazi, između ostalog, nudi vraćanje Crne Gore na put sigurnosti, međuetničkog i međuvjerskog sklada.

- Kada govorimo o pravcu kretanja naše države postoje dva pravca, jedan je pravac mraka zatvorenog Balkana, nesporazuma, nepoštovanja i drugi pravac je pravac članstva u EU, pravac međuetničkog i međuvjerskog sklada, pravne i zakonodavne sigurnosti. Naravno odmah možemo pretpostaviti ko koji pravac nudi, a mi kandidatkinje i kandidati sa zajedničke koalicione liste Zajedno možemo jedini našoj državi obezbijediti vraćanje na onaj put koji je imala do 2020. godine i put na kojem je Crna Gora bila poštovana u međunarodnim krugovima - istakla je Nišić.

Ona je naglasila da je izborni program koalicije Zajedno realno ostvariv, te da će se njegovom realizacijom postići bolji život građana širom Crne Gore.

- Isto to se može odnositi i na pitanje programa. Naš program je realan, naš progam je realno ostvariv i našim programom će se omogućiti da se u svakom kutku Crne Gore, pa i u Petnjici živi dobro i da svaki naš dom bude siguran i ekonomski održiv - zaključila je Nišić na predizbornom skupu u Petnjici.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 18:36