Jakov Milatović / - FOTO: NEVENA BULAJIć
28/03/2023 u 12:37 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Pokret penzionera podržao Jakova Milatovića

Naše iskustvo, pošteno djelovanje i zrelo razmišljanje, ne dozvoljava nam da nas neko kupuje, podmićuje, uslovljava, jer smo svoje penzije pošteno zaradili, saopštio je predsjednik Pokreta penzionera Svetozar Čabarkapa.

Dostojanstvo i materijalni status penzionera Crne Gore doveden je u krajnje loš položaj zbog nehumanog i nepoštenog rada rukovodstva u Savezu i Udruženjima, a koje je dozvolila prethodna državna vlast. Izvršni odbor Pokreta penzionera Crne Gore, zbog toga poziva svoje članove da razmislimo i pošaljemo u prošlost trodecenijskog diktatora, radi bolje budućnosti, saopštio je predsjednik Pokreta penzionera Svetozar Čabarkapa

Zato glas za Jakova Milatovića, čovjeka bez ikakve mrlje u dosadašnjem radu. Dosadašnje rukovodstvo penzionera, bili su i ostali pomoćni Odbor DPS-a što se moglo vidjeti na konvenciji penzionera koju je Đukanović održao u Podgorici, naveli su u saopštenju.

- Naše iskustvo, pošteno djelovanje i zrelo razmišljanje, ne dozvoljava nam  da nas neko kupuje, podmićuje, uslovljava, jer smo svoje penzije pošteno zaradili. Zatvaranjem firmi u 90-tim godinama, napravljen je zločin na tadašnjoj radničkoj klasi - sve prodato, poklonjeno, uništeno, a mi penzioneri dovedeni na rub egzistencije. Svi znamo ko nam je to uradio, te nas ovo obavezuje za glas za redni broj 2. U ovome će nas podržati penzioneri iz korpusa manjinskih zajednica, jer svi jednako volimo ovu državu i želimo joj uspjeh i prosperitet - kazao je predsjednik Pokreta penzionera.

Slobodno, smjelo, svi zajedno izađimo na glasanje, donesimo promjene, potvrdimo slobodu i zaštitimo dostojanstvo, zaključuje se u saopštenju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 08:23