/ - FOTO: PRAVA CRNA GORA
26/03/2023 u 15:05 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Prava Crna Gora: Snažno podržati Milatovića za ubjedljivu pobjedu promjena

Prava Crna Gora daje punu podršku Jakovu Milatoviću da u drugom krugu predsjedničkih izbora zajedno sa narodom Crne Gore pobijedi politiku kriminala, navodi se u saopštenju

Prava Crna Gora održala je sjednicu Predsjedništva partije kojom je predsjedavao predsjednik Marko Milačić i jednoglasno je usvojen politički stav da treba podržati predsjedničkog kandidata Jakova Milatovića.

- Predsjedništvo Prave Crne Gore na danas održanoj sjednici razmotrilo je političku situaciju u kojoj se Crna Gora nalazi nakon raspisanih parlamentarnih izbora, a u kontekstu održavanja predsjedničkih izbora 2. aprila. Predsjeništvo sa zadovoljstvom je konstatovalo da su rezultati prvog kruga predsjedničkih izbora u zbirnom rezultatu pokazali da je ona politika koja je poražena 30. avgusta 2020. godine poražena još ubjedljivije, što je najava ubjedljivog poraza Demokratske partije socijalista na parlamentarnim izborima koji će biti održani u 11. juna- navodi se u saopštenju.

Prava Crna Gora poziva Ministastvo unutrašnjih poslova i Državno tužilaštvo da se snažno uključe i ispitaju predizborni inženjering koji je otvoreno i javno najavio Milo Đukanović, da preispitaju takozvane džepove i rezervoare glasova i dovođenje dijaspore kao pokušaj uticaja na rezultate predsjedničkih izbora u Crnoj Gori.

- Prava Crna Gora daje punu podršku gospodinu Jakovu Milatoviću da u drugom krugu predsjedničkih izbora zajedno sa narodom Crne Gore pobijedi politiku kriminala, političkih hapšenja, prebijanja i torturisanja političkih protivnika, politiku krađe izbora, pljačkanja Crne Gore i sve ono što personifikuje lično Milo Đukanović, za konačno ozdravljenje Crne Gore i još jedan ubjedljiviji i slobodniji 30. avgust- navodi se u saopštenju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 01:35