Slaven Radunovic / SLAVEN RADUNOVIC-LAZAR RUZIC
22/03/2023 u 10:30 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Radunović poručio biračima: Glas za Jakova Milatovića je glas za valorizaciju vaše borbe

Ali, ne dozvolite da vas neka "Milojkova baba" skrene sa puta koji smo mi zacrtali, utabali, asfaltirali i sad je ostalo da samo neko presječe vrpcu, naglasio je Radunović

Došli smo do završnog čina naše kampanje totalnog otpora i borbe za slobodu, pokrenute još 13. jula 2015. godine, koju smo nazvali "Mi ili on", poručio je poslanik Demokratskog fronta Slaven Radunović.

On se obratio i članovima i simpatizerima DF-a.

- Poštovani članovi i simpatizeri Demokratskog fronta, braćo i sestre sa ulica i trgova Crne Gore, sapatnici iz "marica", sudova, zatvora...Vi ste na svojim i leđima vaših porodica iznijeli najveći teret borbe koja je dovela do pobjede na avgustovskim izborima 2020. Vi, naravno. Vi, koji ste uvijek bili tu da se solidarišete sa svima koji su pokazali makar i zeru odlučnosti i hrabrosti da se suprostave režimu. Vi, koje su drugi "oslobodioci" godinama posmatrali iza navučene zavjese, dok po kiši ili vjetru prkosite najautoritativnijem režimu u Evropi. Posmatrali su vas i javno proglašavali divljom hordom i radikalnim elementima, jer ste ljestvicu hrabrosti postavili na za njih nedostižan nivo, naveo je on.

Radunović je naglasio da razumije bijes birača kad neko bazira kampanju na jednačini DF=DPS.

- Ali, ne dozvolite da vas neka "Milojkova baba" skrene sa puta koji smo mi zacrtali, utabali, asfaltirali i sad je ostalo da samo neko presječe vrpcu. Glas za Jakova Milatovića je glas za valorizaciju vaše borbe, vaše žrtve, vašeg nadanja...Glas za Jakova je glas za prolazak kroz cilj putem na kojem ste vi od početka, a na koji su se drugi usput uključivali, istakao je on.

Radunović je pozvao  hrabre i odane borce protiv Mila Đukanovića i svega što on simbolizuje, da, bez izuzetka, poslušaju poziv Andrije Mandića, i da pored sve opravdane ljutnje, daju konačni doprinos našoj zajedničkom cilju.

- Pomislite samo kako biste gledali na one koji bi, u slučaju da je Andrija u drugom krugu, pozivali na bojkot. Svu onu argumentaciju koju biste primijenili da ih ubijedite da glasaju, recite sebi u ogledalu. Jer, Milo je s druge strane i vreba, zaključio je on.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 06:04