/ FOTO: DPS/NIKOLA RAKOčEVIć
25/03/2023 u 17:10 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Rakočević: Uz snažnu podršku izaći iz trogodišnjeg mrcvarenja

U suprotnom, glasajući za reprezente politika prošlosti, one koje je ovih dana podržala sva radikalna desnica iz države i susjedstva, glasaće isključivo protiv sebe, istakao je on

Član predsjedništva i poslanik DPS-a u Skupštini Crne Gore, Nikola Rakočević, kazao je da broj dana do nove pobjede kandidata evropske i građanske Crne Gore Mila Đukanovića sada je jednocifren.

- Uz snažnu podršku, koja govori da građani prepoznaju način na koji će Crna Gora najzad izaći iz trogodišnjeg mrcvarenja. Da je tako, postalo je jasno i Milatoviću pa se šef zamjenika kandidata Evropa sad sinoć nije ni pojavio na skupu u rodnim Pljevljima. Ali, to su njihovi problemi, u koje nećemo ulaziti. Tek je dobro znati da su polako počeli da se mire sa onim što je neminovnost- istakao je on.

Poručuje: " Svako ko Crnu Goru ne vidi drugačije do kao državu na evropskom putu, a van balkanskih stranputica, ko je vidi kao građansko društvo jednako za sve - dobro zna da je drugog aprila jedini izbor Milo Đukanović".

- U suprotnom, glasajući za reprezente politika prošlosti, one koje je ovih dana podržala sva radikalna desnica iz države i susjedstva - glasaće isključivo protiv sebe- istakao je on.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. jun 2023 03:15