Evropa sad press, Milojko Spajic / - LAZAR RUZIC
07/06/2023 u 08:44 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Spajić: Spreman Montenegro Business District, projekti ispred politike

Napadajte lažima mi smo samo jači, a vi samo ličite na stari režim - kazao je Spajić

Projekat koji smo spominjali prije tačno godinu dana je sada i spreman: Montenegro Business District koji će biti lociran na Ćemovskom polju. To će biti posebna biznis zona na 3 km2 koja će okupiti najveće svjetske kompanije i obezbijediti zaposlenje za hiljade naših građana sa prosječnim platama preko 1000 eura, po uzoru na svjetske metropole, kao što su La Defense u Parizu, City u Londonu itd, kazao je lider Pokreta Evropa sad Milojko Spajić.

- Upravo ovakvi projekti su potrebni Crnoj Gori i mi ćemo se samo ovim temama baviti i ne obazirati se na političarenja i podmetanje lažnih afera naših nesrećnih političkih oponenata. Kad smo digli zarade, srušili su Vladu. Sad kad najavljujemo da dižemo i penzije i zarade i pravimo projekte – pokušavaju da nas drugi put diskvalifikuju, i da vas ubijede da je prije Spajića i Evrope sad sve bilo sjajno i da smo mi glavni problem cijele Crne Gore, tako da ako nas ne bude – da će opet sve biti sjajno - naveo je Spajić.

Kako je istakao, napad svih na PES je samo odraz snage ove partije.

- Napadajte lažima mi smo samo jači, a vi samo ličite na stari režim - kazao je Spajić.

Poziva tužilaštvo i sve nadležne organe da uvijek sve ispitaju, i da odgovara i do kraja života ukoliko je bilo šta nelegalno uradio.

- Istovremeno ih pozivam da pokrenu postupak kad se dokaže da su pojedini lažno uzbunjivali javnost i namještali afere ljudima - poručuje Spajić.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 22:14