Tihomir Dragaš / - FOTO: POKRET EVROPA SAD
01/06/2023 u 17:38 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Tihomir Dragaš: DPS će u naredne četiri godine biti opozicija

DPS je pokazao da im interesi građana Crne Gore nisu na prvom mjestu, kazao Dragaš

Pokret Evropa sad je dao ključan doprinos u potpunoj demontaži bivšeg režima nakon 34 godine, a crnogorski građani su se konačno fokusirali na teme koje će im popraviti uslove života, izjavio je Tihomir Dragaš iz pokreta Evropa sad.

Nakon što su oštro kritikovali i glasali protiv programa Evropa sad 1.0, koji je kasnije uspješno sproveden, DPS je pokazao da im interesi građana Crne Gore nisu na prvom mjestu.

Patriotizam koji su samo deklarativno zastupali, u suštini je značio lično bogaćenje pojedinaca koji su bliski DPS-u, dok su obični građani i naša zemlja po inerciji klizili u siromaštvo, pravnu nesigurnost i podjele.

Zbog takve politike našu zemlju je od 2006. godine napustilo preko 100 hiljada građana, što je prava mjera DPS-ovog patriotizma.

Drago nam je da su teme podjela po nacionalnoj ili vjerskoj pripadnosti, i druge koje su dijelile građane, zamijenjene ekonomskim i socijalnim temama čak iako se radi o blijedim pokušajima kopiranja onoga što Pokret Evropa sad! radi, bez obzira što kasne sa istim preko 30 godina.

Stoga, opoziciono djelovanje za ovu partiju može imati imati i ljekovit efekat, tako što će se u narednom periodu javno ograditi od svih kompromitovanih kadrova iz svojih redova koji su uništavali našu zemlju, a oni postali milioneri.

Nesumnjivo da će DPS najmanje u naredne četiri godine biti opozicija, a to će trajati i mnogo duže, ukoliko se ne suoče sa svim propustima i suštinski ne reformišu.

U suprotnom, ova nekada dominantna partija će nastaviti da se osipa i pitanje je da li će do narednih izbora sačuvati parlamentarni status.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 14:14