Foto Željko Šapurić / - FOTO ŽELJKO ŠAPURIć
29/09/2022 u 09:22 h
Bilja BrašnjoBilja Brašnjo
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

U koaliciji „Za budućnost Šavnika“ vjeruju u pobjedu na izborima

Oslobodiće grad od DPS-a

Iz koalicione liste „Za budućnost Šavnika“ opozicionim kolegama u tom gradu poželjeli su uspješnu kampanju i dobar rezultat na predstojećim lokalnim izborima u tom gradu, u kojem je na vlasti Demokratska partija socijalista(DPS) . Uvjereni su, navode u saopštenju, da će nakon 23. oktobra sa partijama i koalicijama , koje su pobjedile na parlamentarnim izborima 2020.godine, konstituisati vlast u Šavniku. Koaliciju „Za budućnost Šavnika“ čine Socijalistička narodna partija (SNP), Nova srpska demokratija (NSD)  i Demokratska narodna partija (DNP) i njihovu listu predvodi nestranačka ličnost, diplomirani inženjer mašinstva Gavrilo Cerović.

-Ovo je pobjednička lista, koja će donijeti prosperitet Šavniku. Šavničani će  uspjeti da oslobode svoj grad od DPS-a, konstituisaće se vlast od onih partija i koalicija kojima za pobjedu nijesu potrebni glasovi ljudi koji u Šavnik dođu samo jednom u četiri godine da glasaju i uzmu dnevnicu za to, istakao je Cerović. 

Kako je naveo, broj stanovnika  u šavničkoj opštini uvećan je za 20 procenata, a broj građana sa biračkim pravom čak blizu 25 odsto.

-Građani neće dozvoliti da ostvaruje biračko pravo niko ko se doselio u Šavnik u kome nema ništa od imovine, a ni posao. Pozdravljamo najavu ministra policije o kontroli predizbornog naseljavanja Šavnika, ali je potrebno prvo  izvršiti kontrolu  učešća dijela pripadnika policije  kako u gore navedenom sopstvenom  naseljavanju tako i aktivnom učešću  u doseljavanju drugih lica, poručio je Cerović.

Lista „Za budućnost Šavnika“(SNP-NSD-DNP)

Gavrilo Cerović

Bojan Jakić

Ljubinka Osmajić

Vuk Mikić

Neđeljko Strunjaš

Goran Kandić

Ranko Karadžić

Milena Ašanin

Milivoje Kovijanić

Leka Zeković

Snežana Čupić

Milorad Vilotijević

Srđan Gašević

Dragan Krsmanović

Velimir Aleksić

Anđela Kovačević

Radoviljka Tomić

Miljan Bulatović

Radule Čvorović

Jasmina Perović

Ivana Mikić

Mlađen Karadžić

Ivan Žugić

Darko Janković

Darko Karadžić

Momir Šćepanović

Milica Mitrović

Ana Bijelić

Ljubomir Ćeranić

Milan Glomazić

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 18:07