02/06/2023 u 10:31 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO INTERVJU) Adrijan Vuksanović: Naše hrvatsko srce uvijek će kucati za Crnu Goru

Potrebna nam je politička stabilnost. Mi sa optimizmom idemo dalje u budućnost ovog društva i države, kazao je Vuksanović

Predsjednik Hrvatske građanske inicijative i nosilac liste “HGI – Na pravoj strani svijeta” Adrijan Vuksanović kazao je da oni imaju pogled na to gdje treba da ide Crna Gora, gdje da se pozicionira u civilizacijskom, duhovnom, kulturološkom smislu.

– Crna Gora je suočena sa mnogim stranama svijeta, a mi je vidimo u zapadnom civilizacijskom svijetu, u miru sa svima, sa puno digniteta, da razvija dobrosusjedske odnose, da bude primjer dobre saradnje, što smo pokazali da smo radili I da možemo – kaže Vuksanović.

Kazao je da HGI želi da nastavi tamo gdje se stalo prije dvije i po godine.

– Za tako nešto potrebna nam je politička stabilnost. Mi sa optimizmom idemo dalje u budućnost ovog društva i države – kazao je Vuksanović.

Ističe da HGI ima velike simpatije kod građana Crne Gore baš zbog slogan koji su imali na prethodnim izborima a to je da je njihovo srce hrvatsko koje kuca za Crnu Goru.

– Drago mi je da to građani prepoznaju. Mi građanima nudimo je komplementarnost. Kad kažem  komplementarnost mislim na ravnotežu politike, afirmacije svega onoga što su vrijednosti našeg nacionalnog identiteta, a istovremeno I vrijednost same Crne Gore – kazao je Vuksanović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 08:04