SD Bar / - SD
28/09/2022 u 14:13 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Vrijeme je za “Novo vrijeme za Bar"”: Politika nam je sredstvo da djelamo u javnom, a ne ličnom interesu

Predstavljanje kandidata za odbornike SD za SO Bar

Kako bi se građani Bara upoznali sa listom Socijaldemokrata "Novo vrijeme za Bar" koju predvodi Branislav Bane Nenezić, te kako bi mogli da donesu informisanu odluku na izborima 23. oktobra, SD će u nastavcima predstaviti dio liste.

image

Kandidati za odbornike SD u SO Bar

- SD

Milena Vujačić rođena u Baru 27.02.1980. godine. Ponosna je na dug volonterski staž u crvenom krstu - volonter 13 godina. Radnu karijeru počela kao pomorac na relaciji Bar-Bari-Bar do poslednjeg dana linije. Kroz iskustvo koje je stekla radeći na brodu, ravnopravno sa muškim kolegama, danas isto tako radi kao jedina poštarka u barskoj pošti.

"Politika za mene nije ništa do sredstvo da na doprinesem zajednici. Nikad me nije fascinirala na način da kroz nju pokušavam realizovati lične ciljeve. Ja sam, po prije svega sopstvenim kriterijumima, zadovoljna i dovoljno uspješna žena. Politika i ovi sjajni ljudi sa kojima imam priliku da sarađujem, su način da zajedno uradimo nešto za svoje sugrađane", saopštila je Vujačić.

Amir Bišević rođen je 1979. godine u Baru, gdje je završio osnovnu i srednju školu. Duži niz godina se bavio fudbalom prošavši sve selekcije Mornara. Danas, veliki drug, iskreni kolega i istinski borac za pravdu i čovjek koji živi socijaldemokratiju. "Ideja istinske socijaldemokratije u Baru živi. Čast mi je da sam jedan od njenih nosilaca i tu čast ne namjeravam da prokockam".

Martina Srzentić je rođena 29. decembra 1997. godine u Baru, gdje je završila osnovnu i srednju školu. Završila je osnovne studije Poslovne psihologije na Fakultetu za poslovni menadžment. Radila je u privatnoj školi za jezike i društvene nauke. Predstavnik je Omladine Socijaldemokrata Bar. Govori engleski jezik. "Ovdje sam našla mjesto gdje mogu da utičem na razvoj svoje zajednice i Bara, zajedno sa ostalim članovima Omladine, ali i konstantno učim o političkim i društvenim procesima. Čast je biti na ovakvoj listi i sigurna sam da će Barani znati da prepoznaju kvalitet".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
15. april 2024 14:20