/ FOTO- IVAN PETROVIC-IPE
15/03/2023 u 11:44 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Vučurović: Milatović ne smije da kaže da će podržati Mandića jer su u PES-u dominantne strukture DPS-a

On je naglasio da će Andrija Mandić pobijediti i bez javne podrške Jakova Milatovića, jer će kandidata DF-a svakako glasati narod

-To što predsjednički kandidat Pokreta Evropa sad Jakov Milatović nema snage i hrabrosti da saopšti da će u drugom krugu predsjedničkih izbora podržati Andriju Mandića, govori da su strukture DPS-a dominantne u Evropi sad i kontrolišu tu partiju- kazao je poslanik Nove srpske demokratije i Demokratskog fronta, Jovan Vučurović na Prvoj televiziji.

On je istakao da bi bilo dobro da se Milatović oslobodi i da ipak bude dio jedne istorijske priče.

-Milatović treba da podrži Andriju Mandića, jer će Mandić biti predsjednik Crne Gore-rekao je Vučurović.

On je naglasio da će Andrija Mandić pobijediti i bez javne podrške Jakova Milatovića, jer će kandidata DF-a svakako glasati narod.

-Ali, ovo je prilika da se pokaže moral i integritet, kao što je to pokazao Andrija Mandić, kada je kazao da bi podržao Milatovića ukoliko bi kandidat PES-a, a šanse su nikakve, ušao u drugi krug. Sada je trenutak da Milatović pruži podršku Andriji Mandiću i pokaže da i kod njega postoje kategorije etike. Koalicija za budućnost Crne Gore i Demokratski front su najjača politička struktura u Crnoj Gori, pa je jasno da će i zbog te činjenice Andrija Mandić biti pobjednik izbora. Uostalom, i jučerašnji rezultati istraživanja, koje je naručila jedna od partija koja ima kandidata na ovim izborima, pokazuje da u drugi krug ide Andrija Mandić i vjerovatno Milo Đukanović- naveo je poslanik DF-a.

​Mandić: Smjenom Đukanovića autokratski režim odlazi u prošlost

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. jun 2023 18:10