/ foto: ivan petrović
27/05/2023 u 13:18 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Vučurović: Na vlast neće doći pogubna koalicija PES i DPS

On kaže da kao što svi vide, od Pljevalja do Herceg Novog, podršku njihovoj koaliciji pruža ogroman broj ljudi

Jasan je upliv preletača iz DPS koji snažno utiču na politiku Pokreta Evropa sad (PES), poručio je dugogodišnji funkcioner Nove srpske demokratije i kandidat za poslanika koalicije "Za budućnost Crne Gore" Jovan Vučurović.

"To je sada toliko evidentno, da se zaista potvrđuje ono što narod govori – da je PES zaista jednako DPS i da većina u vrhu toga 'pokreta' želi koaliciju nakon izbora sa DPS-om. To je loš put, najgori mogući za Crnu Goru, ali ćemo zajedno sa građanima na izborima spriječiti taj scenario i uspostavljanje pogubne vlasti koalicije PES i DPS", rekao je Vučurović za Adria TV. 

On kaže da kao što svi vide, od Pljevalja do Herceg Novog, podršku njihovoj koaliciji pruža ogroman broj ljudi.

"To je i logično jer je naš narod, nakon svih prevara i obmana, željan istine i pravde, potpune demontaže bivšeg režima, želi zaustavljanje diskriminacije, hoće realna rješenja za ekonomske probleme i da se o Crnoj Gori odlučuje u Crnoj Gori, a ne da o našoj sudbini odlučuju ambasade i njihovi poslušnici. Sve to jedino može obezbijediti vlast u kojoj će stožer biti koalicija 'Za budućnost Crne Gore', koja je vodila otvorenu i beskompromisnu borbu protiv režima Mila Đukanovića i u konačnom i srušila DPS 30. avgusta 2020. godine", poručio je Vučurović. 

On kaže da su istraživanja koja se rade uobičajeni, jeftini spinovi i podmetanja, a to se ispostavi odmah nakon izbora.

"Međutim, ta istraživanja su dio jedne šire, dugogodišnje kampanje protiv naše koalicije i srpskog naroda u Crnoj Gori, a u kojoj u poslednje vrijeme naročito prednjače pojedine NVO i neki tzv. nezavisni mediji. Naravno, sve se to vodi iz određenih zapadnih ambasada. Cilj je da se onemogući ulazak u vladu koalicije 'Za budućnost Crne Gore', što u prevodu znači da bi Crna Gora bila na putu da se u potpunosti pretvori u koloniju, kako bi se onda o našoj državi odlučivalo na nekim drugim adresama. Relevantna istraživanja pokazuju veliku snagu naše koalicije", rekao je Vučurović. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 16:03