Draginja Vuksanović Stanković sa rukovodstvom FORCE / - FOTO: SDP
07/03/2023 u 18:17 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Vuksanović Stanković: Očekujemo podršku prijatelja iz Force i njihovih birača

Nećemo pristati da je ona nečija više a nečija manje, zato ćemo zajedno istrajati u borbi za pravednije i inkluzivnije društvo i državu koju će svako poštovati i osjećati kao svoju, kazala je Vuksanović Stanković

Kandidatkinja za predsjednicu Crne Gore Draginja Vuksanović Stanković sastala se danas u Ulcinju sa rukovostvom Nove demokratske snage - FORCA, i tom prilikom razgovarano je o predstojećim predsjedničkim izborima.

Danas sam imala čast da se susretnem sa rukovodstvom Force koju predvodi kolega iz Skupštine, Genci Nimanbegu kako bi razgovarali o podršci mojoj predsjedničkoj kandidaturi, kazala je Vuksanović Stanković.

- Uvijek je zadovoljstvo razgovarati sa onima koji su osvjedočeni borci za suverenu, građansku i proevropsku Crnu Goru, sa onima koji su svoju borbu vodili i dokazali u najtežim vremenima naše bliske prošlosti. Zbog vrijednosti koje su nam zajedničke smatram da se naša borba vodi istim kolosjekom, istim putem, ka istom cilju – građanskoj Crnoj Gori, punopravnoj članici Evropske unije - istakla je kandidatkinja za predsjednicu.

Navela je da naša domovina mora biti jednaka, ravnopravna i otvorena za sve.

- Nećemo pristati da je ona nečija više a nečija manje, zato ćemo zajedno istrajati u borbi za pravednije i inkluzivnije društvo i državu koju će svako poštovati i osjećati kao svoju - dodala je Vuksanović Stanković.

Kao osoba koja je i u Skupštini, ali i svugdje gdje je trebalo širom naše zemlje dokazala da se borim za jednaka prava svih u Crnoj Gori prenijela sam prijateljima iz Force da mislim da zaslužujem podršku Force i njenih birača, kao i svih onih progresivnih snaga i pojedinaca koji žele da je vide kao modernu i naprednu državu, zaključila je u saopštenju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 03:06