/ - DPS
08/06/2023 u 11:29 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Živković: Crna Gora će dobiti stabilnu i evropsku vladu

Kako je saopšteno iz DPS-a predstavnici liste “Zajedno! Za budućnost koja ti pripada – Danijel Živković” posjetili su Nikšić, gdje su imali niz aktivnosti, i susreta sa građanima

Nosilac liste “Zajedno! Za budućnost koja ti pripada” Danijel Živković poručio je u Nikšiću da nam predstojeći izbori donose promjene, i da će Crna Gora dobiti stabilnu i evropsku vladu, koja će pokrenuti novi talas razvoja Crne Gore.

Kako je saopšteno iz DPS-a predstavnici liste “Zajedno! Za budućnost koja ti pripada – Danijel Živković” posjetili su Nikšić, gdje su imali niz aktivnosti, i susreta sa građanima.

Danijel Živković, nosilac liste, iskoristio je priliku da obiđe i "Call centar" koalicije “Zajedno!” odakle je telefonom razgovarao sa brojnim građanima Nikšića, sa kojima nije imao prilike da se sastane.

- Zatim je, zajedno sa dugogodišnjim predsjednikom DPS-a, Milom Đukanovićem i drugim predstavnicima liste koju predvodi, ali i lokalnim rukovodstvima partija konstituenata koalicije, Živković posjetio promo pult na Trgu Slobode, što je takođe iskoristio za razgovor i druženje da mnogobrojnim Nikšićankama i Nikšićanima - saopšteno je iz DPS-a.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
23. april 2024 23:23