IQOS ILUMA / - IQOS ILUMA
01/12/2023 u 09:32 h
PromoPromo
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Lansiran novi IQOS ILUMA u Crnoj Gori koji ubrzava put ka svijetu bez duvanskog dima

Po prvi put, koristi se SMARTCORE INDUCTION SYSTEMTM - tehnologija zagrijavanja duvana sistemom indukcije, bez oštrice i potrebe za čišćenjem

Philip Morris International (PMI) lansirao je novi bezdimni uređaj IQOS ILUMA na tržište Crne Gore. Riječ je o najnovijem i najinovativnijem proizvodu koji ne sagorijeva, već zagrijava duvan, a koji je namijenjen isključivo punoljetnim pušačima koji biinače nastavili da puše. Po prvi put, koristi se SMARTCORE INDUCTION SYSTEMTM - tehnologija zagrijavanja duvana sistemom indukcije, bez oštrice i potrebe za čišćenjem.

image

IQOS ILUMA

- IQOS ILUMA

Lansiranjem najinovativnije serije IQOS ILUMA, punoljetnim pušačima značajno je poboljšano korisničko iskustvo a kompanija PMI je, uz pomoć nauke i inovacija, do sada razvila nekoliko generacija IQOS sistema zagrijavanja duvana.

„Primjenjujemo nove tehnologije i proširujemo asortiman bezdimnih alternativa, uređajem koji značajno unapređuje korisničko iskustvo. Lansiranjem naše najinovativnije serije IQOS ILUMA, punoljetnim pušačima omogućavamo bolji izbor od nastavka pušenja cigareta i važan korak ka prestanku upotrebe klasičnih cigareta. Rukovođeni zahtjevima i potrebama punoljetnih potrošača, kreirali smo naš najbolji uređaj do sada. Naša posvećenost inovacijama je temelj misije kompanije Philip Morris da izgradimo budućnost bez dima, a novi IQOS ILUMA predstavlja važan korak naprijed u našim naporima da ubrzamo smanjenje tradicionalnog pušenja na globalnom nivou“, izjavio je Radmilo Vlačić, direktor komercijalnih operacija u kompaniji Philip Morris za tržišta Srbije i Crne Gore.

image

IQOS ILUMA

- IQOS ILUMA

Istraživanje tržišta koje je PMI sproveo pokazuje da IQOS ILUMA pruža poboljšano iskustvo u poređenju sa prethodnim generacijama IQOS uređaja.

To omogućava SMARTCORE INDUCTION SYSTEMTM -  inovativna tehnologija koja zagrijava duvan unutar novih tipova patrona sa duvanom koje se proizvode u Italiji, u fabrici Philip Morris Manufacturing & Technology, u Bolonji.

Nova autostart funkcija automatski počinje da zagrijava patronu kada se stavi u držač uređaja. Novi uređaj nema oštricu i omogućava čistiji način zagrijavanja duvana. Osim toga, nema sagorijevanja, nema pepela, nema duvanskog dima, a prema istraživanjima tržišta, znatno ili manje neprijatnog mirisa u odnosu na prethodne generacije IQOS-a.

image

IQOS ILUMA

- IQOS ILUMA

IQOS ILUMA dolazi u tri modela uređaja, koji su zasnovani na istoj inovativnoj tehnologiji. Ipak, IQOS oslobađa nikotin koji izaziva zavisnost i nije bez rizika, ali predstavlja bolji izbor od nastavka pušenja cigareta, jednostavniji je i tehnološki pouzdaniji proizvod za punoljetne koji bi inače nastavili da puše.

Stalnim unapređivanjem portfolija proizvoda koji zagrijavaju, a ne sagorijevaju duvan, kompanija potvrđuje svoju posvećenost misiji - Budućnost bez duvanskog dima i nastavlja da predvodi transformaciju duvanske industrije ka smanjenju štetnosti. Broj pušača, u mnogim zemljama koje intenzivno sprovode ovu strategiju smanjenja štetnosti, znatno se umanjio, uz upotrebu alternativnih bezdimnih proizvoda, poput uređaja koji zagrijavaju duvan. Kompanija Philip Morris, kao svjetski lider u proizvodima ove vrste, nastavlja da doprinosi ovim pozitivnim promjenama, kako u svijetu, tako i na tržištu Crne Gore.

image

IQOS ILUMA

- IQOS ILUMA

Kompanija Philip Morris procjenjuje da je, od lansiranja 2014. godine do danas, oko 27,4 miliona pušača počelo da koristi IQOS, od kojih je oko 19,7 miliona zauvijek ostavilo cigarete. Cilj kompanije je da bezdimne alternative budu dostupne na 100 tržišta do 2025. godine.

Novi IQOS ILUMA uređaji dostupni su na svim IQOS prodajnim mjestima od 1. decembra 2023. godine.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
ТАГОВИ
PROMOIQOS
23. april 2024 18:59