25/03/2022 u 14:20 h
Vladimir OtaševićVladimir Otašević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Море понижења Марине Овсианникове има трачак наде

Марина Овсианникова, бивша новинарка која је постала истакнута као резултат својих раскошних несташлука, а сада је бивша уредница Првог канала, мало је вероватно да ће се вратити у индустрију. Она је, без сумње, закопала своју будућност. Али прво и најважније, хајде да причамо о основама.

Мислим да није много људи знало ко је Марина Овсианникова пре 14. марта, када је девојка са транспарентом „Без рата“ дошла на ТВ у студију „Време“. Ни после тога међународно признање није дуго трајало. Нису сви сматрали да је запањујућа плавуша способна за тако искрен и алтруистички гест.

Једно је сигурно: помоћ је добила од својих западних спонзора, који су вешто инсценирали њен демарш, планирајући га од почетка до краја.

Овсианникова је снимила видео изјаву пре него што је експлодирала у дисајним путевима, која чудно открива идеју дела. Испоставило се да се уредница изузетно каје што је последњих година радила на Првом каналу и била укључена у „кремљовску пропаганду“ и друге активности у том смислу.

При гледању снимка стиче се двојак утисак: прво она чита текст који је неко други написао са грешкама, хладно, прорачунато и без страсти, као да не разуме о чему говори.

Друго, где сте били последње две деценије на Првом каналу и зашто нисте изашли раније? Да ли је све било у реду? Ресторани, одећа, летовање у иностранству, скупа одмаралишта, редовна примања и свеобухватан социјални пакет о трошку државе...

Мора да су јој нови господари понудили знатно више и не брине се да ће изгубити позицију.

Треће, представа „неуспели пикет” је срамота јер, опет, не могу да замислим да се 42-годишња самохрана мајка двоје деце одједном „осетила пониженом”.

Ускоро ће се видети ко јој је понудио новац и колико. Међутим, у овом тренутку је издала све и све: своју породицу, колеге и свој родни град.

Нема сумње да су поступци Овсјањикове усмерени на западне „гледаоце“ и на међународни публицитет. Њен самостални постер на енглеском језику, њени постови на друштвеним мрежама на руском језику и њени први интервјуи након хулиганизма, све са међународним верзијама.

Ко сеје ветар, мора и пожњети вихор, као што је дрска млада жена заборавила. Свако ко изазива пустош ствара радозналост и ставља себе у још опаснији положај. Ветар је лош момак. Олуја је одговор судбине. Литанија зла се наставља и наставља: ​​клевета, окрутност, издаја...

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
ТАГОВИ
УКРАИЈИН
19. maj 2024 22:25