Who See i Edo Maajka NEMA JAČIH / -RENNE MISKOLCI
13/12/2023 u 01:00 h
Danica TomaševićDanica Tomašević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO)Kad se Who See i Edo Maajka spoje – Nema jacih

Ovo je drugi spot sa aktuelnog albuma "Kako jeste i kako je moglo"

Kotorski dvojac Who See izbacio je spot za numeru "Nema jačih". U pitanju je  kolaboracija sa Edo Maajkom, koja se godinama obostrano iščekivala i koja je konačno ove godine realizovana na aktuelnom Who See albumu "Kako jeste i kako je moglo".

Klasični boom-bap hip-hop krasi ovaj video čiju režiju potpisuje Rennè Miskolci. Muziku je uradio Noyz dok su za liriku bili zaduženi Deda, Edo i Noyz.

Ovo je drugi singl sa aktuelnog albuma na kojem se nalazi 14 pjesama i zagrijava atmosferu za desetine živih Who See nastupa koji se uveliko dogovaraju širom Balkana za sledeću godinu.

Domaća publika, a i ona iz regiona se uželjela sjanih rima kotorskih umjetnika, životnih dogodovština, društvenih jadanja uz njihov prepoznatljiv tekst savršeno uklopljen u pjesmama poput: Radio, Ajmo plesat, Eoa, Mediteran, Glavni investitor, Betonjerka, Nema jačih, Kutak zabrinutak, Pravo žalbe, Jedna tura, Relaksirano, Baba je bila kralj, Prokleti twerk i Razočaran...

- ... Naučili smo da izbacujemo albume. Da smo svih 14 pjesama, za ovih šest godina, izbacivali jednu po jednu, imali bi utisak kao da smo stalno u progresu, pičimo i radimo, a ovako nekako su se uželjeli ljudi pa će sad da konzumiraju album, i svih 14 pjesam kao nešto potpuno novo. Mislim da to ima smisla - kazao je ranije Deda za Radio D.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 05:56