FA ”Treće doba” / - SRđAN BOLJEVIć
04/03/2024 u 12:05 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Dani otvorenih vrata NVU "Treće doba" Podgorica: Projekat "Vesele sedamdesete"

Vrata NVU "Treće doba" za javnost i nove članove otvorena su 5. i 7. marta u prostorijama ovog amaterskog folklornog udruženja u Momišićima

NVU "Treće doba" Podgorica poziva sve zainteresovane penzionere da prisustvuju Danima otvorenih vrata za javnost i nove članove, koji se održavaju 5. i 7. marta u prostorijama ovog amaterskog folklornog udruženja u Momišićima.

NVU "Treće doba" Podgorica poziva sve zainteresovane penzionere da prisustvuju Danima otvorenih vrata za javnost i nove članove, koji se održavaju 5. i 7. marta u prostorijama ovog amaterskog folklornog udruženja u Momišićima. U sklopu Dana otvorenih vrata biće održano i predavanje arheologa mr Mitre Cerović.

Uz podršku Ministarstva kulture i medija Crne Gore, NVU "Treće doba" u periodu od januara do juna ove godine realizuje projekat "Vesele sedamdesete", zahvaljujući sredstvima dobijenim na javnom konkursu "Kultura spaja: od amatera do profesionalaca".

Cilj projekta je razvoj amaterskog kulturno-umjetničkog stvaralaštva kroz folklorne igre, kao i povezivanje i podsticanje penzionera da učestvuju u očuvanju kulturne baštine Crne Gore.

Nakon pripremnih aktivnosti u januaru i februaru, u martu počinju probe koje će se sa novim članovima održavati svake nedjelje do kraja projekta, kada će biti održana i prigodna svečanost povodom uspješno realizovanog projekta.

Dani otvorenih vrata održavaju se u prostorijama NVU, na adresi – Mjesno udruženje penzionera Momišići, Mila Radunovića 29/1 (dvorišna strana zgrade), Podgorica.

NVU "Treće doba" poziva zainteresovane kao i one koji žele da se učlane da dođu u prostorije sjutra od 18.30 do 20.30 i 7. marta, u istom terminu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
08. maj 2024 13:20