Катић и Бечић / -DEMOKRATE
27/04/2021 u 23:31 h
Suzana RadevićSuzana Radević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Представници листе „Ни лиjево, ни десно. Правац Нови” сигурни у побједу 9. маја и најављују важне пројекте

Око 200 проjеката jе одрађено у претходном периоду, а без икакве подршке власти са државног нивоа. Сада jе пред нама наставак приче, поручио је Катић
Представници листе „Ни лиjево, ни десно. Правац Нови” разговарали су са грађанима Биjеле. Носилац листе Стеван Катић осврнуо се на писања поjединих медиjа о томе како ће напустити Херцег Нови, поручивши да не иде нигдје, да остаје заједно са свим суграђанима, да наставе гдје су стали уз оцјену да ће 9. маја побиједити и наставити да води град и наредне четири године.
– Све што смо урадили у претходном периоду, видим како људи реагуjу, заслужуjе да остваримо убjедљив резултат. Око 200 проjеката jе одрађено у претходном периоду, а без икакве подршке власти са државног нивоа. Сада jе пред нама наставак приче. Уз подршку Владе Црне Горе, у томе ћемо и успjети – поручио је Катић.
Лидер Демократа Алекса Бечић jе рекао да jе потребно уложити додатан напор да истина дође до свих.
– Ако истина дође до свих, онда jе избор врло лак, врло jедноставан jер jе потпуно jасно гдjе су принципи, гдjе су проjекти, гдjе су резултати, гдjе jе пристоjност, гдjе jе помирење, гдjе jе достоjанство, гдjе су чисте руке... Много пута то истичемо, видим да многима то смета, али то ниjе лако имати ни у животу, ни у политици. Образ се губи за jедан дан, а сваког дана морате да направите хиљаду корака да бисте направили мали помак, али чисте руке ако изгубите, никад их више не можете повратити. Многи су их у црногорскоj политици изгубили давно, зато им сметаjу они коjи немаjу шефове, коjи немаjу власнике, коjи нијесу поданици ни кланова, ни мафиjаша, ни центара моћи у и изван Црне Горе, коjи су поданици свог народа и своjе државе – поручио је Бечић.
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 02:19