Abazović i Šćekić / -ABAZOVIć I ŠćEKIć
16/08/2022 u 12:29 h
Ana GajevićAna Gajević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Abazović i Šćekić: Relaksirano čekamo 19. avgust

Sve što sam imao rekao sam, a 19. ću saopštiti još neke stvari, naveo je on

Sve što sam rekao, rekao sam i ranije, 19. avgust ćekamo relaksirano, poručio je premijer Dritan Abazović odgovarajući na pitanja novinara u Beranama.

- Mi smo tu da radimo dobre stvari za CG. Ko želi dobro Crnoj Gori je dobrodošao, ko želi da ide nazad slobodno. Ko želi da se vratimo u podjele, mržnju, neka izabere taj put. Ovdje je stvar racionalnog i iracionalnog, u CG često preovladava iracionalno. To ne znači da treba da gubimo motivaciju. Siguran sam da građani žele da idu naprijed, žele poboljšanje kvaliteta života, da se investira i to je naš fokus. Sve što sam imao rekao sam, a 19. ću saopštiti još neke stvari, mislim da će biti zanimljive, naveo je on.

Ministar zdravlja Dragoslav Šćekić kazao je da je SNP dao doprinos da ova vlada funkcioniše na najbolji način, kao i da su ostvarili neke interese.

- Zavisi od momenata da li će SNP biti u sastavu nove vlade.  Bitno je da se ne zaustavi borba protiv organizovanog kriminala i korupcije. Nekima je to interes, pojedini pomažu kriminalnim strukturama da opstanu. Ja vjerujem da će ova vlada nastaviti u ovom kapacitetu, sve promjene su moguće. Nama to ne smeta, mi želimo CG u Evropskoj uniji, želimo poboljšanje standarda i da građani normalno žive. Ova vlada je počela da udara kvalitetne temelje. Kako će se odvijati politička situacija je nepredvidljivo, a što bi rekao premijer mi smo totalno relaksirani znamo da smo radili ljudski i odgovorno u interesu građana, naglasio je Šćekić.

Podsjetimo, parlament će 19. avgusta odlučivati o sudbini Vlade.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 03:05