Abazović nakon sjednice Vlade / - PORTAL DANA/ID
20/08/2022 u 01:54 h
Ivona DrobnjakIvona Drobnjak
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Abazović: Čestitam koaliciju Bečića i Đukanovića

"Ovom državom će vladati ili kriminalci ili građani. Mi smo na strani građana. Žao mi je što je organizovani kriminal pustio pipke i uređuje političke odnose", rekao je premijer nakon izglasavanja nepovjerenja njegovoj Vladi

Premijer Dritan Abazović izjavio je nakon smjene njegove Vlade da se "osjeća jako ponosno" i "misli da su mnoge stvari u Crnoj Gori mnogo jasnije".

Abazović je čestitao novu koaliciju Alekse Bečića i Mila Đukanovića i poručio da su "spremni da izvrsimo primopredaju".

"Meni lično je veliko olakšanje zato što smo, iz neke političke korektnosti, morali da imamo političke korektnosti prema DPS-u. Od danas nam je situacija olakšana", rekao je Abazović.

Poručio je da će  "ovom državom vladati ili kriminalci ili građani".

"Mi smo na strani građana. Žao mi je što organizovani kriminal u Crnoj Gori i dalje koristi pipke da uređuje političke odnose. Ponosan sam na sve što smo uradili za sto dana. Bićemo upamćeni kao Vlada koja je najviše uradila i kao Vlada koja je imala više zabrinutih lica kad se birala, a mnogo više osmijeha kad je pala", dodao je premijer.

"Zahvaljujem svim poslanicima koji nisu podržali inicijativu, naročito Genci Nimanbeguu iz Force. Izgubiće oni koji se već osjećaju kao pobjednici", rekao je Abazović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 00:13