Dritan Abazović / - FOTO: VLADA
08/02/2023 u 10:15 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Abazović čestitao Dan opštine Zeta

Kako navodi u čestitki mišljenja je da uz partnersku saradnju sa Vladom i domaćinsko upravljanje raspoloživim resursima, pred nama novo razdoblje modernizacije i prosperiteta, koje je u interesu svih građanki i građana Zete

 

Predsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović uputio je čestitku povodom 8. februara, Dana opštine Zeta, predsjedniku Opštine Mihailu Asanoviću, predsjedniku Skupštine opštine Luki Krstoviću, odbornicama i odbornicima, građankama i građanima Zete.

- Dozvolite da vam, u ime Vlade Crne Gore i svoje lično, čestitam 8. februar - Dan opštine, sa željom da u narednom periodu svjedočimo ubrzanom napretku Zete. Vjerujem da je strateška okrenutost državne administracije stvaranju ekološki održivog društva, diversifikaciji privrede, realizaciji infrastrukturnih projekata i obogaćivanju turističke ponude, komplementarna vašoj viziji daljeg razvoja Opštine Zeta - kazao je Abazović.

Kako dodaje u čestitki mišljenja je da uz partnersku saradnju sa Vladom i domaćinsko upravljanje raspoloživim resursima, pred nama novo razdoblje modernizacije i prosperiteta, koje je u interesu svih građanki i građana Zete.

- U želji da na temeljima zajedničkog rada i mjerljivih rezultata potvrdimo da je Crna Gora na pravom putu, a građanke i građani Zete osjete ekonomski i sveukupni boljitak, još jednom, najsrdačnije vam čestitam Dan opštine - istakao je predsjednik Vlade Abazović.

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

23. april 2024 23:03