Дритан Абазовић / - УРА
14/06/2021 u 11:48 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Абазовић честитао Ибрахимовићу на избору

Бошњачки народ jе неизоставан дио црногорског мозаика. Увjерен сам да ћемо заjеднички доприносити европеизациjи наше државе и друштва, казао је предсједник ГП УРА

Предсjедник Грађанског покрета УРА и потпредсjедник Владе Црне Горе др Дритан Абазовић упутио jе данас честитку Ервину Ибрахимовићу на jучерашњем избору за предсjедника Бошњачке странке.

- Бошњачки народ jе неизоставан дио црногорског мозаика. Увjерен сам да ћемо заjеднички доприносити европеизациjи наше државе и друштва. Желим да удруженим снагама његуjемо грађанску, мултиетничку и мултивjерску заjедницу коjа своjу будућност види у Европскоj униjи - навео jе Абазовић у честитки.

Он jе казао да се нада да ће у Бошњачкоj странци са Ибрахимовићем на челу наилазити на конструктивност и спремност да се ради у корист свих грађана Црне Горе.

- Пред Црном Гором jе наjизазованиjа етапа развоjа а она jе безусловна реформа на многим пољима како би као држава што приjе постали пуноправна чланица Европске униjе. За ту мисао jе потребан консензус свих политичких чинилаца и вjеруjем да ће се он пронаћи и у Бошњачкоj странци”, поручио jе Абазовић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

15. april 2024 18:34