Са састанка / - BOJANA CUPIC
28/07/2021 u 10:56 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Абазовић: Црна Гора цијени што Беч подржава њен вањскополитички курс

Констатујући одличне међудржавне односе и садржајну сарадњу у свим областима, амбасадорка Ана Јанковић се захвалила на гостопримству и пријатељској сарадњи

Потпредсједник Владе Црне Горе Дритан Абазовић примио је данас у опроштајну посјету амбасадорку Аустрије у Црној Гори  Ану Јанковић.

Потпредсједник Абазовић је истакао да је Влада имала одличну сарадњу са  Јанковић, констатујући да су односи двије земље на свим нивоима изванредни.

У том смислу, потпредсједник је искористио прилику да се још једном захвали Републици Аустрији и Нј. Е. Јанковић на константом пружању подршке Црној Гори на интеграционом путу ка ЕУ.

Потпредсједник Абазовић је навео да Аустрија даје значајан допринос и у подизању свијести код осталих чланица ЕУ о важности снажења политике проширења, те истакао да Црна Гора цијени то што званични Беч активно подржава вањскополитички курс Црне Горе и вреднује њен напредак у реформама и постизању регионалне стабилности и кооперативности на Западном Балкану.

Констатујући одличне међудржавне односе и садржајну сарадњу у свим областима, амбасадорка Аустрије  Ана Јанковић се захвалила на гостопримству и пријатељској сарадњи коју је имала током своје мисије у Црној Гори.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 02:48