/ Дритан Абазовић
21/03/2022 u 14:31 h
Žana BojanićŽana Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Абазовић: Сваки дан без нове Владе врло проблематичан

Свако ко жели добро Црној Гори зна да је Влада потребна, а они који стављају личне интересе испред тога раде лоше, навео је Абазовић

Предсједник Грађанског покрета УРА Дритан Абазовић казао је да је свој посао, као мандатар, завршио и да Црна Гора треба да добије нову Владу и сваки дан без нове Владе је врло проблерматичан.

- Партије калкулишу и због локалних избора у Беранама и Улцињу, мислим да је то уска свијест. Оно што сам пренио колегама јесте да смос е ми уобличили. Од сјутра можемо да рачунамо на још један вид подршке- поручио је Абазовић истичући да је задовољан.

Навео је да морају да сачекају да се све партије изјасне да би се знала структура нове Владе.

- Свако ко жели добро Црној Гори зна да је Влада потребна, а они који стављају личне интересе испред тога раде лоше... Манадатар је врло толерантан и немам никакву ускоћу. Моја је жеља да се потпише број потписника меморандума- нагласио је Абазовић.

Како је казао, у односу на мањинску Владу, не може да оспори да је ДПС због раније најављеног неучествовања показао мало већи степен толеранције него друге партије које желе да партиципирају а имају нерационалне ставове.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. maj 2024 12:35