Абазовић, Ђукановић
09/09/2021 u 21:35 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Абазовић: Ђукановић је сада симбол екстремизма и примитивизма

Он је рекао да је добро што је Мило Ђукановић отишао на Цетиње да људи и међународна заједница коначно виде ко је он, казао је Абазовић

Вицепремијер Дритан Абазовић рекао је вечерас, између осталог, у емисији на ТВ вијести да је Мило Ђукановић  сада симбол екстремизма, примитивизма и напада на службена лица. Он је то казао коментаришући дешавања на Цетињу од 4. и 5. септембра.

Додао је да се према налогодавцима врше радње, наводећи да морају имати налог да би се могли обрачунати са криминалним групама, људима који имају огромни капитал. Он је рекао да је добро што је Мило Ђукановић отишао на Цетиње да људи и међународна заједница коначно виде ко је он.

-Он је сад симбол екстремизма, примитивизма и напада на службена лица. Мислим да је то довољно да је препознат тако у другом руху. Има право на наставак политичке борбе, ми имамо права на врешење других радњи које су истражне. Није случај Цетиња најзначајнији случај за њега, то је најбенигнији. Мислим да се каје што је отишао тамо и што се то тако извело. Мислим да је важно правити разлику између скупа 22. августа гдје су људи дошли, окупили се, изнијели захтјеве и мирно се растали и оитшли кућама. И дођађаја гдје су учествовали Вељовић и Ђукановић 4. и 5. септембра гдје имате барикаде, запаљене гуме, употребу ватреног оружја. Ту су два лица сличних захтјева, али два дешавања потпуно која немају везе један са други-поручио је он.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
09. maj 2024 04:07