/ - фото: ВЛАДА ЦГ
02/02/2022 u 13:44 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Абазовић: Креће изградња хотела са пет звјездица, инвестиција 60 милиона еура

Абазовић је истакао да ће изградња престижног хотелског комплекса на Црвеној главици донијети нове вриједности у туризму Црне Горе

Креће изградња новог хотела са пет звјездица на Црвеној главици, у општини Будва, чија вриједност ће износити 60 милиона еура, саопштено је након састанка потпредсједника Владе Црне Горе Дритана Абазовића са представницима руске компаније Dobrov & Family Group.

Представници Dobrov & Family Group упознали су потпредсједника Владе са планом реализације пројекта на Црвеној главици и бенефитима које ће изградња тог хотелског комплекса донијети за свеукупну туристичку понуду Будве и црногорског приморја.

- Они су истакли да уколико реализација буде ишла планираним током нови престижни хотел може бити завршен до краја 2024. године. Инвеститори су упознали потпредсједника Владе са планом о могућем успостављењу сарадње са једним од највећих хотелских брендова који би управљао комплексом на Црвеној главици- наводи се у саопштењу.

Потпредсједник Абазовић је истакао да ће изградња престижног хотелског комплекса на Црвеној главици донијети нове вриједности у туризму Црне Горе, посебно имајући у виду значај туризма као једне од најважнијих привредних грана наше државе.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 02:15