ДРИТАН АБАЗОВИЋ И МИОДРАГ ЛЕКИЋ / - ФОТО: УРА
01/02/2022 u 18:25 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Абазовић-Лекић: Влада завршила своj мандат, наћи рјешење унутар постоjеће парламентарне већине

Констатовали су да се рjешење мора тражити унутар институциjа система и да ће се о будућности наше државе одлучивати у Црноj Гори

Потпредсjедник Владе и лидер УРЕ Дритан Абазовић састао се jуче са предсjедником ДЕМОС-а и послаником у Скупштини Црне Горе Миодрагом Лекићем. Они су разговарали о актуелноj политичкоj ситуациjи и модалитетима превазлажења постоjеће политичке кризе у држави, саопштено је из ГП УРА.

Они су се на састанку сагласили да jе постоjећа, 42. Влада, завршила своj мандат и да се наjприjе треба покушати наћи рjешење унутар постоjеће парламентарне већине.

Абазовић jе упознао Лекића са могућим модалитетима изласка из постоjећег стања, а приjе свега са концептом будуће европске Владе.

Констатовали су да се рjешење мора тражити унутар институциjа система и да ће се о будућности наше државе одлучивати у Црноj Гори.

Лекић је  изразио jе спремност дањегова партиjа као и да сада, водећи  примарно рачуна о интересима земље и вољи грађана, буде дио рjешења превазилажења постоjеће политичке кризе и у том процесу конструктиван партнер.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 22:02