Дритан Абазовић / - Дритан Абазовић
27/03/2022 u 13:06 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Абазовић: Мандатар је спреман, европску владу можемо имати већ сјутра

- Нећу прихватити уцјене са било чије стране и жеље да неко други саставља владу - рекао је он

Мандатар за састав нове владе, Дритан Абазовић поручио је данас новинарима у Улцињу да је он спреман, те да Црна Гора може имати европску владу већ сјутра.

 - Лично мислим да су поједине партије покушале да калкулишу, то је нешто што није очекивано. Завршили су се локални избори, али након њих морамо да завршимо битнију ствар, а то је државна власт. Држави треба власт, локални избори су локална процедура. Што се мандатара тиче, он је спреман. Нећу прихватити уцјене са било чије стране и жеље да неко други саставља владу - рекао је Абазовић новинарима.

Казао је и да је врло оптимистичан, јер они исказују иницијативу.

- Ако неко има неке друге идеје, треба да их каже. Није добро да опструирате неке туђе идеје, него треба да имате и своје. То је поента, не само политике у ЦГ, него свугдје у свијету. Све се своди на покушај опструирања идеје коју неко има. Ја сам потпуно убјеђен у супериорност својих идеја, и раније сам био. Ако Црној Гори треба европска влада, ми је можемо имати сјутра. Ако је неко не жели и земљу настави да гура у институацијални канал, онда тај неко треба да се идентификује именом и презименом - нагласио је Абазовић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. maj 2024 14:28