Абазовић  / Фото: Јутјуб
23/07/2021 u 13:46 h
Aleksandra BoškovićAleksandra Bošković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Абазовић: Ко је крао Црну Гору то више неће моћи да ради, јер је гејм овер

Националне тензије се подижу да не би дошло до промјена у Тужилаштву, поручио је вицепремијер

Националне тензије се подижу да не би дошло до промјена у Тужилаштву, казао је данас у Скупштини вицепремијер и лидер Грађанског покрета УРА Дритан Абазовић. 

- То је закон који је највише заболио претходну власт. Без јаког тужилаштва ми не можемо да откривамо саучеснике. А заштитници и саучесници су били сви који су били у претходној власти. Ти који причају да ћемо ми да однесемо негдје Црну Гори заправо највише желе да однесу Црну Гору. Али, неће је однијети. Ова држава ће се вратити грађанима. Тај који је крао Црну Гору то више неће моћи да ради, јер је сада гејм овер- истакао је Абазовић. 

Тврди да је Црна Гора изгубила најмање један аутоппут због шверца цигарета.

- Ово што се дешавало око шверца цигарета је нешто што је бацило сјенку на нашу државу. Али, ми нисмо могли прије јануара да покренемо истрагу око тога, и то смо почели мјесец дана након што смо ступили на положаје. Постојали су проблеми и законска ограничења- додао је Абазовић. 

Казао је да ако неко мисли да 25.000 боксова цигарета може да за сат времена убаци на брод, онда тај исти прави ову земљу и Владу будалама. 

- Пандорина кутија је отворена. Има и скривених складишта осим Луке Бар, али кренули смо са радом и нема тога који ће нас зауставити ако сазнамо да се нешто дешава везано за шверц- поручио је Абазовић. 

Поручио је да се Закон о поријеклу имовине мора усвојити у септембру.

- Претходна Влада из неких разлога није хтјела да улази у клинч са шверцерима- поручио је Абазовић. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 15:55