Ivan Petrovic-Ipe / PRESS DRITAN ABAZOVIC, PRESS DRI - IVAN PETROVIC-IPE
26/05/2022 u 16:29 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Абазовић: Нетачно да ће Еуропол обуставити размјену информација са Црном Гором

Спремни смо на сарадњу и наша руку ја пружена свима, нарочито Србији, јер су са њима били односи непотребно натегнути, рекао је Абазовић

Наводи да ће Еуропол престати да дијели информације са Црном Гором, након што су поједине процуриле у црногорске медије, нијесу истинити, казао је премијер Дритан Абазовић, јавља МИНА.

Абазовић, који је данас учествовао у акцији чишћења Клиничког центра Црне Горе (КЦЦГ), новинарима је рекао да свако ко познаје Еуропол ту информацију не би могао да тумачи као релевантну.

Он је навео да није забринут око таквих натписа и додао да оно што је документовано не може да се уништи.

Упитан зашто нијесу процесуирани службеници Управе полиције Петар Лазовић и Лјубо Миловић, он је казао да је то питање за специјалног државног тужиоца.

На питање како је протекао разговор са предсједником Србије Александром Вучићем, Абазовић је одговорио да су имали лијеп и коректан разговор, углавном о економији.

-Црна Гора ће са новом Владом водити помиритељску политику са свим сусједима. Спремни смо на сарадњу и наша руку ја пружена свима, нарочито Србији, јер су са њима били односи непотребно натегнути- рекао је Абазовић.

Он је навео да ће ићи ће на самит Опен Балкан у Охриду, подсјећајући да су представници Црне Горе, у статусу посматрача, раније били на самитима те иницијативе.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 06:33