Дритан Абазовић / - RADE KOPRIVICA
18/09/2021 u 09:43 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Абазовић: Никшић jе био и биће европски, грађански и еколошки град

Никшић је у претходном периоду био неправедно жртва транзициjе и неодговорности политичких елита, коjе су уништиле локомотиву црногорске индустриjе и изазвали масовно исељавање из некадашњег индустриjског центра Црне Горе, каже Абазовић

„Никшић jе био и биће европски, грађански и еколошки град. Учинимо све да промиjенимо слику посрнулог индустриjског гиганта“, навео jе потпредсjедник Владе Црне Горе др Дритан Абазовић поводом 18. септембра, Дана Општине Никшић.

Абазовић истиче да jе Никшић у претходном периоду био неправедно жртва транзициjе и неодговорности политичких елита, коjе су уништиле локомотиву црногорске индустриjе и изазвали масовно исељавање из некадашњег индустриjског центра Црне Горе.

Потпредсjедник Абазовић истиче да Никшић данас има огромну развоjну перспективу. У то име, он наводи да Никшић као град са значаjним природним лjепотама посjедуjе простор за напредак у туризму и полjопривреди, а као већ регионално препознати град rock 'n roll-a, велику шансу за додатно унапрjеђење и промоциjу фестивалског туризма, наводи се у саопштењу из кабинета потпредсjедника Владе Црне Горе.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 16:01