/ Dritan Abazović - FOTO: VLADA
31/01/2023 u 22:10 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Abazović sa ministrima sjutra u posjeti Opštini Bar

Pored sastanka u zgradi Opštine, planirano je da premijer sa ministrima i predsjednikom Opštine obiđe i Dom zdravlja u Baru

Predsjednik Vlade Crne Gore dDritan Abazović, zajedno sa ministrom ekonomskog razvoja i turizma Goranom Đurovićem, ministrom zdravlja Dragoslavom Šćekićem i ministrom sporta i mladih Vasilijem Laloševićem boraviće sjutra u posjeti Opštini Bar gdje će se sastati sa njenim rukovodstvom na čelu sa predsjednikom Dušanom Raičevičem.

- Pored sastanka u zgradi Opštine, planirano je da premijer sa ministrima i predsjednikom Opštine obiđe i Dom zdravlja u Baru. Predsjednik Vlade, ministri i predsjednik Opštine sastaće se i sa rukovodstvom Barske plovidbe AD na čelu sa predsjednikom Odbora direktora Milošem Raičevićem i v.d. izvršnog direktora Mirsadom Tršićem- navodi se u saopštenju.

Delegacije Vlade i Opštine obići će i Sanitarnu deponiju Možura, zajedno sa izvršnim direktorom EKO fonda Draškom Boljevićem i direktorm Agencije za zaštitu životne sredine Milanom Gazdićem, gdje je i planirana izjava za medije.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 11:01