/ - FOTO: VLADA CG
23/11/2022 u 19:06 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Abazović sa predsjednikom opštine Kotor: Vlada obećala da će pomoći razvoj grada

Jokić je Abazovića tupoznao sa namjerom da se krene u ponovnu izradu projekta žičare San Đovani, što je premijer prihvatio i ponudio svu neophodnu pomoć.

Predsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović sastao se danas sa predsjednikom Opštine Kotor Vladimirom Jokićem, a sagovornici su se saglasili da je neophodna zajednički djelovati u pravcu zaštite i restauracije kotorskih bedema. 

Abazović je istakao da je Kotor primjer jedne uspješne opštine i da Vlada Crne Gore želi da da dodatan doprinos u pomoći i zaštiti kulturnih dobara, ali i izgradnji infrastrukture u cijeloj opštini Kotor, kao jednoj od najprestižnijih turističkih destinacija u Crnoj Gori.

Abazović i Jokić su razgovarali o potrebi bolje koordinacije načina finansiranja i realizacije projekata između države i lokalne samouprave, sa posebnim osvrtom na izgradnju vodovoda u Donjem Grblju, puta kroz Gornji Grbalj i konačnog završetka sportske dvorane u Kotoru.

Jokić je Abazovića takođe upoznao sa namjerom da se krene u ponovnu izradu projekta žičare San Đovani, što je premijer prihvatio i ponudio svu neophodnu pomoć.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 14:41