/ - SHUTTERSTOCK
30/01/2023 u 23:43 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Abazović sa sedam ministara sjutra u posjeti Ulcinju, u fokusu razvojni projekti

Delegacija Vlade Crne Gore sastaće se sa predsjednikom Opštine Ulcinj Omerom Bajraktarijem i njegovim saradnicima, a u fokusu interesovanja biće brojni razvojni projekti koji se tiču najjužnije crnogorske opštine

Predsjednik Vlade Crne Gore u tehničkom mandatu Dritan Abazović, sa potpredsjednikom Vlade i ministrom poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Vladimirom Jokovićem, ministrom ekonomskog razvoja i turizma Goranom Đurovićem, ministarkom ekologije, prostornom planirana i urbanizma Anom Novaković-Đurović, ministrom zdravlja Dragoslavom Šćekićem, ministrom ljudskih i manjinskih prava Fatmirom Đekom, ministrom sporta i mladih Vasilijem Laloševićem, boraviće sjutra u zvaničnoj posjeti Opštini Ulcinj.

Delegacija Vlade Crne Gore sastaće se sa predsjednikom Opštine Ulcinj Omerom Bajraktarijem i njegovim saradnicima, a u fokusu interesovanja biće brojni razvojni projekti koji se tiču najjužnije crnogorske opštine.

- Planirano je da premijer, predsjednik opštine i ministar zdravlja, zajedno sa direktorom Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Vukom Nikovićem posjete Dom zdravlja, Hitnu pomoć i Porodilište u Ulcinju - saopštili su iz Vlade.

Zajedno sa predsjednikom UO JP Morsko Dobro, Blažom Rađenovićem i predsjednikom opštine Ulcinj, premijer Abazović i ministri posjetiće Veliku skelu, pristanište u Starom gradu čije se uređenje planira u narednom periodu.

Trebalo bi da obiđu lokaciju nekadašnjeg hotela Galeb, gdje je planirana izgradnja novog hotela sa pet zvjezdica, kao i hotel Jadran i hotel Mediteran, koji se nalaze u neposrednoj blizini.

- Abazović, ministri i predsjednik Opštine, zajedno sa direktorom Fonda za zaštitu životne sredine Draškom Boljevićem i direktorom Agencije za zaštitu životne sredine Milanom Gazdićem, posjetiće Port Milenu. Takođe, delegacija Vlade Crne Gore i Opštine Ulcinj obići će Veliku plažu (u blizini hotela Otrant) sa potencijalim investitorima, kao i lokaciju budućeg stadiona, za koji je Opština Ulcinj raspisala međunarodni konkurs za izradu idejno arhitektonskog rješenja za gradski stadion u tom gradu - zaključili su iz Vlade.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 06:16