/ - SKRINšOT, APLUS TV
09/06/2023 u 21:49 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Abazović: Spajiću, ova istina ti je identična kao ona da nisi imao srpsko državljanstvo

On je odgovarajući na pitanje novinarke vijesti Jelene Jovanović kako zna da neće biti hapšenja i da li je tačna informacija da je bio sastanak sa tom temom, rekao da nikada nije bilo priče o hapšenju

Pravo pitanje za građane Cren Gore je zašto se diže panika, rekao je premiejr Dritan Abazović gostujući u emisiji Minula neđelja na A plus televiziji, prenosi A plus televiziju povodom aktuelne političke situacije.

-Pravi se žrtva, hoće da uhapse gospodina Spajića. Ko hoće da uhapsi Spajića? Žao mi je što nije u studiju, ali ja mu sada kažem: Ova istina mu je ista, identična kao ona o bankrotu Crne Gore, kao o tome da nije imao srpsko državljanstvo, i ista matrica kao kad je Zdravko Krivokapić trebao da potpiše Temeljni ugovor kada je rekao da će da ga uhapse na podgoričkom aerodromu- rekao je premiejr Dritan Abazović gostujući u emisiji Minula neđelja na A plus televiziji, prenosi A plus portal.

-Ako je želja većine građana da takvi vode državu, neka je srećno. Samo neka ne uvlače druge građane u to. Njega hoće neko da uhapsi!? Nisu ga ni saslušali. Nisu ni Koreanca. Možda Koreanac kaže ja prvi put vidim ovo, ne znam šta je to- dodao je Abazović.

On je odgovarajući na pitanje novinarke vijesti Jelene Jovanović kako zna da neće biti hapšenja i da li je tačna informacija da je bio sastanak sa tom temom, rekao da nikada nije bilo priče o hapšenju.

-Ljudi ne razumiju sistem. Ja ne mogu da vjerujem da neko poput gospodina Milovića sutra treba da obavlja neku značajnu državnu funkciju. Znate li da on ide po Podgorici i govori ljudima “ti ćeš biti tužilac”, “napravićemo od SPO-a vojsku”? Jesmo li mi svjesni da je vrijeme Milivoja Katnića, Veska Veljovića, “crnih trojki”, daleko iza nas? To nije nešto čemu želimo da se vratimo, želimo da izgradimo profesionalne institucije- rekao je Abazović.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. april 2024 19:37