Абазовић на састанку / - фото: принтскрин/ гов.ме
26/10/2021 u 15:34 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Абазовић: Стоjимо чврсто на путу европских интеграциjа

На састанку jе било риjечи о актуелноj политичкоj ситуациjи у Црноj Гори, извjештаjу о напретку, али и о броjним конкретним активностима коjе се очекуjу у наредном периоду

Стоjимо чврсто на путу европских интеграциjа, максимално посвећени бржем и ефикасниjем затварању наjважниjих поглавља преговарачког процеса, како би Црна Гора у што краћем року постала прва наредна, пуноправна чланица Европске униjе (ЕУ), указао jе потпредсjедник Владе Дритан Абазовић на састанку са амбасадорима земаља ЕУ.

Абазовић се данас у Делегациjи ЕУ у Црноj Гори састао са амбасадорима земаља чланица ЕУ, на коме jе разговарано о актуелноj политичкоj ситуациjи.

– Имали смо добар разговор данас са амбасадорима држава чланица Европске униjе (ЕУ) и потпредсjесником Владе Црне Горе,  Дританом Абазовићем. Сви актери у Црноj Гори треба да постигну консензус и да раде заjедно на кључним европским реформама, како би обезбиjедили даљи напредак Црне Горе ка Европскоj униjи – написала jе након састанка на Твитеру шефица делегациjе ЕУ у Црноj Гори, Кристина Оана Попа.

На састанку jе било риjечи о актуелноj политичкоj ситуациjи у Црноj Гори, извjештаjу о напретку, али и о броjним конкретним активностима коjе се очекуjу у наредном периоду.


Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
30. april 2024 12:45