Дритан Абазовић / Фото: Кабинет потпредсједника Владе
29/03/2022 u 19:08 h
Aleksandra BoškovićAleksandra Bošković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Абазовић у Плаву: Мој први долазак овдје није био пријатан, али се не љутим

Подсјетимо, Абазовић је у априлу прошле године боравио у службеној посјети Општини Плав, а група грађана тада га је дочекала са заставама Црне Горе и транспарентом: “Није ово Србија” и “Издаја

Мандатар за састав нове Владе и лидер покрета УРА Дритан Абазовић казао је данас на конвенцији Општинског одбора овог покрета у Плаву да његов први долазак у ову општину није био пријатан, али да се због тога не љути. 

- Мој долазак тад овдје није био пријатан због неких других политичких опција. Нисам се тада љутио, као што ни сада не гледам на критике као на нешто негативно- истакао је Абазовић. 

Подсјетимо, Абазовић је у априлу прошле године боравио у службеној посјети Општини Плав, а група грађана тада га је дочекала са заставама Црне Горе и транспарентом: “Није ово Србија” и “Издаја".

Абазовић је на конвенцији такође казао да су УРА нападали и на Цетињу па су и на тим изборима направили, како каже, одличан резултат.

- Очекујемо да имамо градоначелника Плава, али и Подгорице, Бара и Бијелог Поља. Ова партија није више мала, ово је велика породица свих часних грађана Црне Горе.  Сва прича о национализму пашће у воду кад овај град добије отвореност коју заслужује. Треба да градимо пут Плав-Дечане. Не желимо да држимо Црну Гору у чељустима сиромаштва и примивитизма- закључио је Абазовић. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

23. april 2024 15:29