Abazović i De Bol / - VLADA CG
16/02/2023 u 13:45 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Abazović: Nastavljena produktivna saradnja između sektora bezbjednosti Crne Gore i Europola

Vlada Crne Gore potvrđuje ono što je načelno i glavna vrijednost i želja svih naših evropskih partnera, a to je da vladavina prava zaživi, naveo je Abazović

Premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović u posjeti je sjedištu Europola-a u Hagu. Sastanak sa izvršnom direktoricom Katrin de Bol je završen.

Abazović je u izjavi nakon sastanka kazao da je nastavljena vrlo produktivna saradnja između sektora bezbjednosti Crne Gore i Europola.

- Vjerujem da je ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić prilikom zadnje posjete uspio da dogovori vrlo značajne stvari vezano za našu dublju saradnju. Mislim da Vlada Crne Gore potvrđuje ono što je načelno i glavna vrijednost i želja svih naših evropskih partnera, a to je da vladavina prava zaživi, da ruka pravde stigne do svih onik koji su radili protivzakonito u prethodnom periodu, istakao je Abazović.

Kako je dodao, siguran je da je Crna Gora na pravom putu.

- Nadam se da će institucije odgovoriti onome što su zahtjevi Europola ali i naših građana, a da ovakve susrete uvijek iskoristimo kao priliku da se zahvalimo što u zajedničkom djelovanju postižemo rezultate koji tek treba da postanu vidljivi, kazao je Abazović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 08:21