/ - FOTO: VLADA CRNE GORE
07/06/2023 u 07:02 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Danas sjednica Vijeća za nacionalnu bezbjednost zbog Spajića

Sjednica će početi u 11 sati

Premijer Dritan Abazović sazvao je za danas sjednicu Vijeća za nacionalnu bezbjednost na čijem dnevnom redu bi trebalo da bude slučaj Do Kvona i lidera Pokreta Evropa sad Milojka Spajića,.

Na dnevnom redu će biti, kako je nezvanično saopšteno, "razmatranje i analiza dostupnih informacija, koje se odnose na strane državljane koje međunarodni partneri potražuju zbog postojanja osnova sumnje da su umiješani u teška krivična djela i za koje postoji poseban interes nacionalne bezbjednosti”. 

Sjednica će početi u 11 sati. 

Sjednica je zakazana dva dana nakon slučaja južnokorejskog državljanina Do Kvona blokčejn i lidera Pokreta "Evropa sad" Milojka Spajića.

Članovi Vijeća, pored Abazovića, su ministar pravde i koordinator Biroa za operativnu koordinaciju Marko Kovač, ministar finansija Aleksandar Damjanović, ministar unutrašnjih poslova i koordinator Ministarstva odbrane Filip Adžić, vršilac dužnosti direktora Agencije za nacionalnu bezbjednost Boris Milić, kao i predsjednik Odbora za bezbjednost i odbranu Skupštine Crne Gore Milan Knežević i njegov zamjenik Mevludin Nuhodžić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

23. april 2024 15:22