Abazoviću specijalno priznanje američkog Kongresa / - FOTO: GOV.ME
28/09/2022 u 08:28 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Abazoviću specijalno priznanje američkog Kongresa

Maliotakis je u svom govoru pohvalila rezultate crnogorskog premijera u borbi protiv korupcije i organizovanog kriminala i ohrabrila Abazovića da nastavi da čuva dobre odnose Sjedinjenih Američkih Država i Crne Gore

Američka kongresmenka Nikol Maliotakis uručila je juče u Njujorku predsjedniku Vlade Crne Gore Dritanu Abazoviću specijalno priznanje američkog Kongresa. Kako je saopšteno iz Vlade, u specijalnom kongresnom priznanju piše da se premijeru Crne Gore "odaje priznanje za izuzetan doprinos".

- Maliotakis je u svom govoru pohvalila rezultate crnogorskog premijera u borbi protiv korupcije i organizovanog kriminala i ohrabrila Abazovića da nastavi da čuva dobre odnose Sjedinjenih Američkih Država i Crne Gore - navodi se u saopštenju.

Abazović je zahvalio na uručenom priznanju i u razgovoru sa kongresmenkom Maliotakis istakao da dvije države tradicionalno baštine izvanredne odnose, oličene u partnerskoj saradnji unutar NATO saveza, kao i da SAD ostaju glavni spoljnopolitički partner naše države.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. april 2024 12:52