/ - FOTO: VLADA CG
23/06/2023 u 12:46 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Abazoviću u Istanbulu uručen počasni doktorat

Tokom boravka u Istanbulu crnogorska delegacija će imati susrete sa predstavnicima mnogobrojne crnogorske iseljeničke zajednice u Turskoj koja dodatno doprinosi zbližavanju i učvršćivanju veza između naših zemalja.

Radnu posjetu Republici Turskoj predsjednik Vlade Crne Gore  Dritan Abazović započeo je posjetom Univerzitetu Medeniyet i Međunarodnom institutu za bliskoistočne i balkanske zamlje gdje je u okviru Izvršnog programa za nove lidere (FLEP) održao predavanje nakon čega mu je uručen počasni doktorat za promovisanje ljudskih prava i etike u međunarodnim odnosima.

-Tokom boravka u Istanbulu, premijer Abazović i ministar Adžić održaće i niz sastanaka sa članovima biznis zajednice u Republici Turskoj, imajući u vidu značaj privredne saradnje dvije države- navode u saopštenju iz Vlade Crne Gore.

Takođe, tokom boravka u Istanbulu crnogorska delegacija će imati susrete sa predstavnicima mnogobrojne crnogorske iseljeničke zajednice u Turskoj koja dodatno doprinosi zbližavanju i učvršćivanju veza između naših zemalja.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
02. jun 2024 00:14