/ - Садат Адровић
26/11/2021 u 14:58 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Адровић: Социјалдемократе су показале посвећеност развоју Петњице

Поручио је да теже успостављању одрживог развоја и пружању могућности сваком становнику Петњице

Садат Адровић, кандидат на листи “Социјалдемократе Црне Горе – Петњица мора боље” саопштиоје да Социјалдемократе Црне Горе су у Петњици препознате као стабилан политички фактор и партија која се залаже за бољитак и побољшање услова живота у Бихору.

- У претходном периоду били смо снажно посвећени том циљу и радили у најбољем интересу свих Бихорки и Бихораца. Захваљујући нашим напорима и истрајности наших политичких представника Петњици је обновљен статус општине, а онда смо снажним залагањем допринијели отварању филијала Управе за некретнине и Завода за здравствено осигурање, као и Завода за хитну медицинску помоћ, што је један од резултата на које смо посебно поносни. Вјерујемо да ћемо добити подршку Петњичанки и Петњичана да и у наредном периоду наставимо борбу за развој Петњице и дајемо допринос унапређењу услова живота наших суграђанки и суграђана- саопштио је он.

Поручио је да теже успостављању одрживог развоја и пружању могућности сваком становнику Петњице, да живи и ради у свом родном крају и доприноси развоју наше општине и Црне Горе.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 04:19