/ -FILIP ADžIć
18/12/2022 u 18:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Adžić: Raduje nezadovoljstvo Mila Đukanovića povećanjem plata i penzija

Došlo čudno vrijeme, predsjedniče, radnici, penzioneri i socijalno ugroženi postaše preči od Vas, prokomentarisao je Adžić

Ministar unutrašnjih poslova i potpredsjednik Građanskog pokreta URA Filip Adžić, poručio je komentarišući izjavu predsjednika Crne Gore, povodom predloženog budžeta za narednu godinu, da raduje nezadovoljstvo Mila Đukanovića izazvano povećanjem plata, penzija, socijalne i dječije zaštite.

Đukanović je poručio da je predloženi budžet za narednu godinu potrošački, planiran na nerealnim pretpostavkama i neodrživ usljed visokih deficita koji su planiran i dodao da se na taj način nastavlja praksa političkog populizma.

- Došlo čudno vrijeme Predsjedniče, radnici, penzioneri i socijalno ugroženi postaše preči od Vas. Dovoljno su svi bili nezadovoljni dok je uzimajući od njih uvećavao svoj i kapital sebi bliskih ljudi - zaključio je Adžić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

<p>Ilustracija</p>

MUP otvorio e-mail adresu za slanje upita i prigovora povodom lokalnih izbora u Budvi i Andrijevici Uoči izbora za odbornike u Skupštini opštine Budva, koji će se održati 26. maja 2024. godine, kao i izbora za odbornike u Skupštini opštine Andrijevica, koji će se održati 2. juna 2024. godine, Ministarstvo unutrašnjih poslova otvorilo je novu e-mail adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..

25. april 2024 16:38