Adžić u posjeti Ukrajini / - FOTO: VLADA
24/11/2022 u 17:22 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Adžić u posjeti Ukrajini: Odao počast ukrajinskim borcima

On je u Kijevu u pratnji zamjenika ministra odbrane Ukrajine posjetio mjesto na kome se odaje pošta ukrajinskim borcima poginulim u ruskoj agresiji 2014. godine, kao i tokom nelegalne invazije koja je otpočela u februaru ove godine

Rukovodilac radom Ministarstva odbrane, ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić, koji predvodi delegaciju Ministarstva odbrane Crne Gore u posjeti Ukrajini, obišao je grad Irpin koji je teško razoren u prvim mjesecima ruskog napada na kijevsku oblast. Domaćini, gradonačelnik i zamjenik gradonačelnika Irpina pokazali su delegaciji Ministarstva odbrane Crne Gore posljedice dejstva ruske teške artiljerije i upoznali ih sa akcijama koje su preduzimane u cilju odbrane grada.

Kako je saopšteno iz Vlade, ministar je u Kijevu u pratnji zamjenika ministra odbrane Ukrajine posjetio mjesto na kome se odaje pošta ukrajinskim borcima poginulim u ruskoj agresiji 2014. godine, kao i tokom nelegalne invazije koja je otpočela u februaru ove godine.

U crnogorskoj delegaciji su pored ministra Adžića i državni sekretar Ministarstva odbrane Krsto Perović, zamjenik načelnika Generalštaba VCG pukovnik Željko Radulović, kao i ambasadorka Crne Gore u Ukrajini Dragica Ponorac.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 06:24