Maraš Dukaj / - RADE KOPRIVICA
09/09/2022 u 12:15 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Albanska alternativa će učestvovati na lokalnim izborima u Podgorici i Plavu

Albanci u Podgorici i Plavu će imati svoje predstavnike, imaće svoj izbor. a to je Albanska alternativa, kazao je politički direktor Albanske alternative Marash Dukaj

Albanska alternativa će učestvovati na lokalnim izborima u Podgorici i u Plavu. Podrazumijeva se da ćemo ponovo imati odbornike i u Skupštini Glavnog grada i u Skupštini opštine Plav kao što smo još prisutni i u lokalnim parlamentima Gusinja, Tuzi i Ulcinja, kazao je politički direktor Albanske alternative Marash Dukaj.

Kažem podrazumijeva se jer je očito da smo i po snazi i po uticaju najjača politička stranka albanskog naroda u Crnoj Gori i lideri svog naroda, objasnio je Dukaj.

- Po relevantnim istraživanjima javnog mnijenja Albanska alternativa je stranka sa najvećim povjerenjem u albanskom biračkom tijelu, a Nik Gjeloshaj se zahvaljujući uspjesima i kvalitetnoj politici u korist građana, isprofilisao u lidera Albanaca u Crnoj Gori  - dodao je on.

Albanci u Podgorici i Plavu će imati svoje predstavnike, imaće svoj izbor. a to je Albanska alternativa, zaključio je Dukaj u saopštenju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
01. maj 2024 23:29