Nik Đeljošaј / - DAN
08/02/2023 u 11:46 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Albanski forum predao izbornu listu u Tuzima, nosilac Nik Đeljošaj

Albanski forum je koalicija političkih partija koja je u prethodne četiri godine uspješno vršila vlast u Tuzima i potvrdila da su jedinstvo i razvoj bili i biće u središtu pažnje koalicije, navodi se u saopštenju

Albanski forum, koji čine Albanska alternativa (AA), Demokratski savez Albanaca (DSA), Nacionalna albanska unija (NAU) i Demokratski savez (DSCG), predao je izbornu listu za lokalne izbore u Tuzima.

Iz Albanskog foruma saopšteno je da je izborna lista, koju predvodi Nik Đeljošaj, predata Opštinskoj izbornoj komisiji u pratnji velikog broja članova i simpatizera.

Đeljošaj je ocijenio da će ta koalicija ostvariti ubjedljivu pobjedu.

Kako je naveo, kandidatkinje i kandidati sa te liste predstavljaju potvrdu da će njihova koalicija i naredne četiri godine voditi Opštinu Tuzi i da će nakon 5. marta razvoj Malesije, koji je započet tokom ovog mandata, biti nastavljen sa još više uspjeha.

- Albanski forum je koalicija političkih partija koja je u prethodne četiri godine uspješno vršila vlast u Tuzima i potvrdila da su jedinstvo i razvoj bili i biće u središtu pažnje koalicije, kaže se u saopštenju.

Đeljošaj je poručio: "Koalicija ostvariti ubjedljivu pobjedu i da kandidatkinje i kandidati ove liste predstavljaju potvrdu da će ova lista i naredne četiri godine voditi Opštinu, te da će nakon 5. marta, razvoj Malesije, koji je započet tokom ovog mandata, biti nastavljen sa još više uspjeha”.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
21. april 2024 17:40