/ - Твитер
05/09/2021 u 11:54 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Амбасаде у ЦГ: Наjоштриjе осуђуjемо све облике насиља

Апелуjемо на све грађане да одговорно доприносе очувању мира, чувању jавног реда и мира, те на полициjу да искључиво користи само потребна и законита средства, наведено је на Твитеру

Из Амбасаде Велике Британије огласили су се поводом дешавања на Цетињу. Реаговале су и амбасаде Француске, Њемачке, Италије, САД као и Делегација ЕУ у Подгорици у заједничком реаговању на Твитеру.

- Наjоштриjе осуђуjемо све облике насиља. Апелуjемо на све грађане да одговорно доприносе очувању мира, чувању jавног реда и мира, те на полициjу да искључиво користи само потребна и законита средства. Поjединци ће морати да одговараjу за своjе поступке.

Приоритет у наредном периоду би требало да буде успостављање демократског, инклузивног и конструктивног политичког диjалога, укључуjући све стране коjе су искрено опредиjељене за свиjетлу европску будућност ове земље чланице НАТО-а, поштуjући основне слободе, посебно слободу изражавања, слободу мирног окупљања и слободу вjероисповиjести. Сви коjи на основу ових принципа раде на помирењу друштва имаће нашу континуирану подршку - наводи се у изјави на Твитеру.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 18:40