/ - FOTO: FEJSBUK
01/02/2023 u 14:54 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ambasador Poljske boravio u zvaničnoj posjeti Opštini Kolašin

Predsjednik Opštine je izrazio zadovoljstvo posjetom ambasadora i istako da je lokalna uprava na čijem je čelu otvorena za saradnju kako sa Ambasadom Poljske u Crnoj Gori tako i sa svim drugim ambasadama članica E

Ambasador Poljske u Crnoj Gori Artur Dmochowski boravio je danas u zvaničnoj posjeti Opštini Kolašin, objavio je na svom fejsbuk profilu Vladimir Martinović (Demokrate).

Ambasador se sastao sa predsjednikom Opštine Vladimirom Martinovićem i tom prilikom zahvalio na gostoprimstvu, ističući da se nada da će se bilatetalna saradnja intezivirati prije svega u oblasti turizma kako bi poljske turiste povezali sa Kolašinom koji predstavlja centar kako zimskog tako i ljetnjeg turizma na sjeveru Crne Gore. U tom cilju veoma važno je jako transportno i infrastrukturno povezivanje CG sa Polsjkom i proširenje EU.

Predsjednik Opštine je izrazio zadovoljstvo posjetom ambasadora i istako da je lokalna uprava na čijem je čelu otvorena za saradnju kako sa Ambasadom Poljske u Crnoj Gori tako i sa svim drugim ambasadama članica EU.

Istakao je i da lokalna uprava radi na rješavanju brojnih infrastrukturnih problema jer cilj ove lokalne uprave je da Kolašin postane prepoznatljiv evropski grad kako svojim izgledom tako i sadržajima koje pruža gostima.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. mart 2023 16:23