/ - SRDJAN BOLJEVIC
02/02/2023 u 13:52 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Andrija Mandić kandidat za predsjednika

Odluka je izglasana na glavnom odboru Nove srpske demokratije

Jedan od lidera Demokratsog fronta (DF) i predsjednik Nove srpske demokratije (NSD) Andrija Mandić biće kandidat na predstojećim predsjedničkim izborima, potvrdila je putem Fejsbuk objave bivša poslanica DF-a Marina Jočić.

Odluka je izglasana na glavnom odboru Nove srpske demokratije, koji je održan danas.

- Predsjedništvo Demokratske narodne partije je na danas održanoj sjednici jednoglasno donijelo Odluku da za predsjedničkog kandidata na izborima 19. marta podrži Andriju Mandića.  Istovremeno, DNP upućuje poziv svim političkim subjektima, NVO-sektoru, istaknutim intelektualcima, slobodnim građanima, kojima je stalo do očuvanja nezavisnosti države, poštovanja njenog Ustava, borbe protiv organizovanog kriminala i korupcije, da snažno podrže Andriju Mandića, koji je svojim dosadašnjim javnim angažmanom i beskompromisnom borbom protiv režima Mila Đukanovića dokazao da će biti dostojan predsjednik svih građana Crne Gore- saopšteno je iz DNP-a.

Kako navode, na predstojećim predsjedničkim izborima građani će birati tri kandidata: jedan će biti predstavnik mafije, drugi predstavnik ambasada, a treći predstavnik naroda.

- Andrija Mandić je nesumnjivo predstavnik naroda, i nemamo dilemu da će njegova pobjeda označiti trijumf narodne volje, koja Crnu Goru želi da vidi kao ekonomski prosperitetnu, nezavisnu od svih spoljnih uticaja, i oslobođenu od organizovanog kriminala i korupcije.Sama činjenica da je Demokratskii front, za manje od nedjelju dana, već prikupio preko 15.000 potpisa podrške Andriji Mandiću, kao predsjedničkom kandidatu, najbolje govori o snazi našeg političkog saveza, ali prije svega o činjenici da je Crna Gora krenula pravim putem. Uvjereni u pobjedu Andrije Mandića, još jednom pozivamo sve, kojima je Crna Gora na srcu, da nam se pridruže u pobjedničkoj kampanji, i da budu dio istorijskog procesa koji smo započeli 30. avgusta 2020. godine. I da ne podliježu instant-političkim eksperimentima i kontroverznim ličnostima, koje projektuju ili mafija, ili ambasade-navodi se u saopštenju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 02:35